top of page

Nachtraven

voorstellingen

10

bezoekers

1000

Een productie van Het Balletorkest en ISH

ONZE ROL: CONCEPT & REALISATIE

Info
Credits
Speellijst

Voor Het Balletorkest en ISH ontwikkelde De Orkestkeuken het concept voor de voorstelling Nachtraven. We verzorgden ook de realisatie van de productie.


De wereld komt met een klap tot stilstand. Je bent op jezelf aangewezen. De stad is donker en verlaten. In de verte brandt nog een licht.


NACHTRAVEN brengt de dansers van ISH Dance Collective en de musici van Het Balletorkest samen in een voorstelling die alleen in deze tijd van corona kon ontstaan. Een voorstelling over hoe je op jezelf wordt teruggeworpen als de trein plotseling tot stilstand komt. Over het individu tegenover de massa. Over het ongemak en de humor van nieuwe vormen van contact.


Exclusief in het Transformatorhuis van de Westergasfabriek ontvangen we 100 mensen per voorstelling in de setting van een nachtclub voor een explosieve mix van Hiphop, Break en Experimental Dance en klassieke muziek. Blackstreet meets Igor Stravinsky.

Cast:

Arnold Put, Feadan McCall, Lucinda Wessels, Oscar Starink, Thomas Krikken, Tyrone Menig, Noa Koch, Sarah Ouakrat, Marie-Cécile de Wit, Juan Pedro Martínez, Marije Slot, Ina Hesse, Joris Wiener, Janet Morgan, Maud van Daal, Ward Assmann, Christiaan Beumer, Erwin ter Bogt, Erik Torrenga, Bram Peeters, Joao Mendes Canelas, Marijn Migchielsen, Peter de Vries, Richard Jansen en Jet Sprenkels.


Marco Gerris, Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch: regie, concept en muzieksamenstelling

Mike den Ottolander, lichtontwerp

Len van der Veen, licht

Maurits Thiel, geluid


Productie: Dorien de Bruijn, Isabelle Nassenstein, Lea Seeg, Linda Schreiter en Adel Rashed


Foto's: Sjoerd Derine

18, 19, 24, 25 & 26 september 2020 

19.30 en 21.30 uur

Transformatorhuis Westergas Amsterdam

bottom of page